Nemesvakolatok, vékonyvakolatok kültéri és beltéri felhasználásra  
KezdőlapElérhetőségPartnerekSitemapRólunk  
Festékek
Díszítő elemek
Tapéták
Vakolatok
Egyéb
Akciók...
Elérhetőség...
Térkép...
Internet
www.beckers.se
www.casati.it
www.casati.hu
  Kezdőlap      Vakolatok     Márvány hatású speciális vakolatok


Vakolatok
  Kül- és beltéri vakolatok
Márvány hatású speciális vakolatok

Cégünk kölönleges festék és tapéta kínálatát kibővítettük az olasz Fresco cég minőségi kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható vakolataival.
Ezek az alapanyagok kiemelkedő minőségűek és speciális felhasználási területeken is alkalmazhatók (Márvány hatású speciális vakolatok)

       
A Fresco színkártyákon Ön megtekintheti a Fresco termékeinél alkalmazott tradícionális, természetes és dekoratív színeket.


Márvány hatású speciális vakolatok

Márvány és antik hatás elérésére alkalmas minőségi olasz gyártmányú kültéri nemesvakolatok, stukkók.

MARMOREUS

Cortina vékonyvakolatA MARMOREUS mészalapú, márvány granulátum töltésű, színes töltőanyagok és növényi adalékok bázisán készült kül- és beltéri, márványhatású vakolat. A vakolat rétege nagyon jól átlevegőzik, ezért a hajszálcsöves kapilláris nedvesség-tartalmú falazatokra is alkalmazható, kiváló tapadó képességgel rendelkezik.
Lúgos kémhatása elpusztítja a penészt és a gombákat. Tekintettel a fent említett tulajdonságaira, nagyfokú elasztikusságára, valamint a színek széles skálájára, jól alkalmazható mész- vagy mészcement vakolattal készült alapokon, történelmi létesítmények és műemlékek restaurálásánál.Besorolás: Mészalapú, természetes színezéket, márványszemcséket tartalmazó márványhatású vékonyvakolat

Alkalmazási terület: Felhasználható fedőrétegként meszes és mészalapú festékkel festett vakolatokra, történelmi létesítmények restaurálására és új felületek antikosítására. Nem használható oldószeres festékkel festett felületre.

Gyártó: Freesco Részletes adatlap, felhasználás
  Termékminták


PEPESALE

Marmomix vékonyvakolatA PEPESALE mészalapú, szintetikus gyantát is tartalmazó, márvány granulátum töltésű, színes töltőanyagok és növényi adalékok bázisán készült kül- és beltéri, márványhatású vakolat. A vakolat rétege nagyon jól átlevegőzik, ezért a hajszálcsöves kapilláris nedvességtartalmú falazatokra is alkalmazható, kiváló tapadó képességgel rendelkezik.
Lúgos kémhatása elpusztítja a penészt és a gombákat. Tekintettel a fent említett tulajdonságaira, nagyfokú elasztikusságára, valamint a színek széles skálájára, jól alkalmazható mész- vagy mészcement vakolattal készült alapokon, történelmi létesítmények és műemlékek restaurálásánál.


Besorolás: Mészalapú, természetes színezéket, márványszemcséket tartalmazó márványhatású vékonyvakolat.

Alkalmazási terület: Felhasználható fedőrétegként meszes és mészalapú festékkel festett vakolatokra, történelmi létesítmények restaurálására és új felületek antikosítására. Nem használható oldószeres festékkel festett felületre.

Gyártó: Freesco Részletes adatlap, felhasználás  oldal tetejére
 

festékek - lakásdíszítés - tapéták - vakolatok
kezdőlap - elérhetőség - partnerek - sitemap